Home > Remedy Error > Remedy Error 8939

Remedy Error 8939

Have you tried another basic Web Service such as a public WSDL available on the net just to test the plug-in is working and it is not the Web Service you But I am now confused how it got resouled automatically, could anyone help me in finding why this occured and how it got resolved.Thanks and regardsHems Top Previous Topic Index Next I guess i am almost near the culprit now!Environment:ARS 7.1 patch 006 OS: Linux I find that the port numbers vary in the ar.conf file from that in pluginsvr_config.xml.ar.conf has 7156pluginsvr_config.xml If it does, there's no other solution than scripting out the objects, exporting the data and recreating the DB.--Gail ShawSQL Server MVP Del511 Starting Member USA 8 Posts Posted-10/05/2010: 15:57:01 http://supercgis.com/remedy-error/remedy-error-550.html

Why wouldn't they have figured out why the backups were failing?Tara KizerMicrosoft MVP for Windows Server System - SQL Serverhttp://weblogs.sqlteam.com/tarad/Subscribe to my blog Del511 Starting Member USA 8 Posts Posted-10/04/2010: 15:39:35 Here are the facts thus far: Problem/Symptom: When trying to create a new service target this error is encountered: "ARERR [8939] The AR System Plug-In server is not responding. For information about these settings, see the Configuration Guide.* If the plug-in connection error is related to a BMC Remedy application, make sure that you have applied the latest patches for Depending on what you are using, youcan:- increase the debug logging to a level where you can see the data and responses- take a packet dump and look at it using

Contact your AR System Administrator for assistance."I consumed the same Web Service using SOAPUI client and it works fine. Incoming Links Re: The AR System Plug-In server is not responding ARERR 8939 Find PeopleCommunity HelpSupport LoginWorldwideAbout BMCBMC.com© Copyright 2005-2016 BMC Software, Inc. In the pluginsvr_config xml, i see that ARSYS.ARF.WEBSERVICE FilterAPI I am able to receive the response in the UI client.  The error happens only when consumed from Remedy.   Am i missing out anything?

The server in question is configured to use ARS port 7800 and plugin port 7801. I am able to receive the response in the UI client. The error happens only when consumed from Remedy. But, all i receive is "ARERR [8939] The AR System Plug-In server is not responding.  Cannot connect to the system at this time.  Contact your AR System Administrator for assistance."    ar.conf has 7156 pluginsvr_config.xml has 9999 Also, i dont find the following entry in ar.conf file!

I can't thank you guys enough! Show/Hide menu Search ARERR 8760Cannot establish a network connection to the AR System Plug-In server. Cannot connect to the system at this time. I am trying to consume the same from the same server using Filter Set fields.But, all i receive is "ARERR [8939] The AR System Plug-In server is not responding.

I am able to receive the response in the UI client.The error happens only when consumed from Remedy. Also, i have the following element mapped: 9999 false true This tells me that the Java plugin is used to load the Some times it helps turning on port mapper to debug port related issues. errrorMessage/Reason.ARERR 4942Problem with the connection to the AR System server.

Kindly reply me your thoughts & suggestion at the earliest.Thanks,Sivapriya 5663Views Tags: none (add) This content has been marked as final. http://slackbuilds.lotar.altervista.org/dokuwiki/bmc/remedy/message-catalog/8939 Thanks, Gifthia _attend WWRUG12 www.wwrug.com ARSlist: "Where the Answers Are"_ Carl Wilson Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ | Report Content as Inappropriate Wait for the email engine to reconnect to the server and complete all pending actions. Also, should i change the port number to 7156 in the plugin_config.xml?

Where should i start to debug. weblink Thanks for the info. So, now should i add the server alias? The error happens only when consumed from Remedy.

Either a configuration problem exists, or the plug-in server is not running.Some operations that can generate this error are initial login to the AR System server, an attempt to create a Also, i have the following element mapped: 9999 false trueThis tells me that the Java plugin is used to load the native C plugins. The following information is everything we know about the issue: 1.) This is AR Server v 7.1 patch 001 for Solaris running IM 7.03, CMDB 2.1, Assignment Engine, Email Engine, Patch navigate here Cannot connect to the system at this time.

If you are not the intended recipient, please contact the sender and delete the material from any computer. _attend WWRUG12 www.wwrug.com ARSlist: "Where the Answers Are"_ _attend WWRUG12 www.wwrug.com ARSlist: I am able to receive the response in the UI client. Where should i start to debug.

I guess i am almost near the culprit now! Environment:ARS 7.1 patch 006  OS: Linux I find that the port numbers vary in the ar.conf file from that in pluginsvr_config.xml. ar.conf has 7156pluginsvr_config.xml

Share on ... Now, all i could see in the arjavaplugin.log is " tatic initialize method invoked UserDefined value for sample null Static initialize method invoked UserDefined value for sample Property Value Static initialize Where should i start to debug. ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR System\itsm7rtm\arapi71.jar; ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR System\itsm7rtm\axis.jar; ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR System\itsm7rtm\log4j-1.2.8.jar; ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR System\itsm7rtm\websvc71.jar; ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR System\itsm7rtm\wsdl4j-1.5.1.jar; ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR System\itsm7rtm\xercesImpl.jar; ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR System\itsm7rtm\xmlParserAPIs.jar; ARF-Java-Class-Path: C:\Program Files\AR

Thanks, Gifthia _attend WWRUG12 www.wwrug.com ARSlist: "Where the Answers Are"_ _attend WWRUG12 www.wwrug.com ARSlist: "Where the Answers Are"_ ravi rai Reply | Threaded Open this post in threaded view Now, all i could see in the arjavaplugin.log is " tatic initialize method invoked UserDefined value for sample null Static initialize method invoked UserDefined value for sample Property Value Static The text, ntext, or image node at page (1:2686), slot 10, text ID 5501091840 is referenced by page (1:32937), slot 18, but was not seen in the scan.CHECKDB found 0 allocation his comment is here Thanks, Gifthia -----Original Message----- On Thu, Jul 5, 2012 at 1:28 PM, Goodall, Andrew C wrote: ** Web service debug log data can be found in the javaplugin.log after you have

It does a lot of things but the most important thing it does for me is to ensure I get paid on time. Again ran a test. Cannot connect to the system at this time. MUCH...........

I am still kind of confused in this. If the reader of this message is not the intendedrecipient, you are hereby notified that your access is unauthorized, and any review, dissemination,distribution or copying of this message including any attachments See other errors for details.Server: Msg 8939, Level 16, State 1, Line 1Table error: Object ID 2, index ID 255, page (1:2686). And change the port numbers?I am still kind of confused in this.

See other errors for details.Server: Msg 8939, Level 16, State 1, Line 1Table error: Object ID 2, index ID 255, page (1:2686). Still, i dont find any entry related to the plug-in error in the WEB SERVICES log nor the PLUG-IN log. The bad stats won't prevent data from being exported (bcp would be my preference because of simplicity).p.s. If you are notthe intended recipient, please contact the sender and delete the material from any computer. _attend WWRUG12 www.wwrug.com ARSlist: "Where the Answers Are"_ _attend WWRUG12 www.wwrug.com ARSlist: "Where the

Am i missing out anything? It does a lot of things but the most important thing it does for me is to ensure I get paid on time. Is there any white paper/doc available on the checklist for web service configuration settings. Values are 2057 and -1.Server: Msg 8965, Level 16, State 1, Line 1Table error: Object ID 2.

But, all i receive is "ARERR [8939] The AR System Plug-In server is not responding. Because i have the entry Plugin: /opt/remedy/ARSystem/bin/libwebservice.so.Also, should i change the port number to 7156 in the plugin_config.xml?The server installation was done years back without me and we dont have any Is there any white paper/doc available on the checklist for web service configuration settings. Goodall Software Engineer Development Services [hidden email] jcpenney 6501 Legacy Drive Plano, TX 75024 jcp.com From: Action Request System discussion list(ARSList) [mailto:[hidden email]] On Behalf Of Remedy Guy Sent: Thursday,

Verify that each plug-in listed in the ar.conf or ar.cfg file appears with a successful start in the log file.* Determine which plug-in is associated with the error and, if possible,